برگزاری آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره دانشجویان کارشناسی پرستاری ورودی مهر ۱۳۹۳

۰۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۲۱:۰۶ کد : ۴۱۶۷ اخبار وب سایت زیر مجموعه
اطلاعیه شماره ۱

اطلاعیه شماره 1

قابل توجه دانشجویان پرستاری ورودی مهر 1393

به اطلاع می رساند آزمون صلاحیت بالینی براساس کوریکولوم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شامل توانمندی ها و مهارت های اصلی مورد انتظار و دروس تخصصی مندرج در برنامه آموزشی دوره کارشناسی پیوسته پرستاری (پرستاری بزرگسالان و سالمندان، کودکان و نوزادان) در تاریخ 16 و 17 تیر ماه 1397 برای دانشجویان پرستاری ورودی مهر 1393 برگزار می شود.

موارد امتحانی و منابع متعاقبا از طریق همین سایت اعلام می گردد.

مهم :

دانشجویان ملزم می باشند، کلیه اطلاعیه های مرتبط با آزمون را با دقت مطالعه و پیگیری نمایند. تنها مرجع صدور اطلاعیه های مربوطه، پرتال دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد رشت می باشد. بدیهی است هرگونه ادعا درخصوص عدم اطلاع از مفاد اطلاعیه های درج شده مورد پذیرش نخواهد بود.

نظر شما :